4 éves terv

... Egyvalamit azonban tehetek. A magam laikus módján összeállíthatom a saját programomat, egy olyat, amire szívesen szavaznék. De mivel tudom, hogy sok dologban tévedek, ezért vitára bocsájtom az elképzeléseimet, és azt szeretném, ha megvitatnánk, kijavítanánk és kiegészítenénk. És ha majd végeztünk, megtehetek annyit magamért és másokért, hogy kinyomtatok egy-egy példányt, odamegyek a képviselőkhöz, akik engem akarnak képviselni, és azt mondom neki: ezt akarom, csináld ezt. És ha nektek is tetszik a nagy mű, akkor tegyétek ti is ezt. Hátha.

Friss topikok

Fogyasztóvédelem - Utógondolatok

2008.02.21. 02:42 :: Raszputyin

Célok

Elképzelések

Természetesen ezeknek változtatásoknak vannak negatív hatásai is. Egy gyártó vagy forgalmazó mindenképpen beépíti költségeibe a hibás termékei árát is. Ilyen a piacgazdaság természete, ez ellen nem lehet, és nem is kell küzdeni. Ezért a hatékonyabb fogyasztóvédelem mindenképpen az árak növekedéséhez, vagy egyes olcsóbb, rosszabb minőségű termékek esetén (amikkel kis szerencsével járhatunk jól is) a forgalmazás megszüntetéséhez vezethet. Azonban be kell látnunk, hogy hosszú távon mindenképpen így járunk jól, hiszen drágábban ugyan, de megbízhatóbb és tartósabb termékeket vásárolhatunk, és megszabadulhatunk egy csomó bosszankodástól is.
A fogyasztóvédelemről szóló vita a továbbiakban kommentek formájában zajlik. A felsorolt listában valószínűleg lesznek változások, ezek posztok formájában fognak kikerülni. Később lesz majd egy homokozó jellegű dokumentum, ahol mindenki megfogalmazhatja a saját elképzeléseit.

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: fogyasztóvédelem utógondolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://4evesterv.blog.hu/api/trackback/id/tr23347984

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: selenium automation training london 2019.06.02. 08:07:35

Bionikus ember: TOP 10 új technológia (ami megváltoztatja az életet) - Biokémia

Trackback: selenium automation training london 2019.04.20. 21:40:29

big 2 stroke gas powered rc cars - Coumadin sinus pain

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása